dimecres, 2 de març del 2011

Masturbador online

Esquema del funcionament amb un home i una dona

Ja he penjat ací alguns posts sobre l’amor i la sexualitat, però la pròpia dinàmica d’internet em fa tornar a replantejar-m’ho tot una volta i una altra. Ja havia acceptat la química en la base de l’amor, ja tenia una proposta per a addictes al sexe sense estima, però això de fer-ho per internet… ni com a hipòtesi ho tenia previst.
Llegint un article que publica El Periódico de Catalunya, hui mateix, he pogut comprovar que ja pots pensar la cosa més inversemblant que vulgues, que si pot generar diners o poder algú la farà. Més i tot, l’està fent ja i tu ni l’has pensat.
Fins ara el sexe en internet era virtual, i això va camí d’acabar. Uns empresaris de Girona han conjuminat tecnologia i materials per fabricar un penis i una vagina que funcionen de la següent manera: “l'ordinador contrari envi­a les dades que ha rebut al seu respectiu masturbador, que converteix els impulsos que emet la parella en estí­muls, i activa el mecanisme de vibració. Com que els dos consoladors són emissors d'impulsos i receptors d'estí­muls, s'estableix una comunicació eròtica entre tots dos”.
Ja té faena el cardenal Rouco Varela, elegit per a un nou manament al front de la Conferència Episcopal espanyola, desburgant si això és o no pecat i si és o no concupiscència lícita o una satisfacció acceptable.
Els gironins afirmen que ja treballen “amb dues lí­nies de producció: una dirigida a l'ús ludicodomèstic, per a parelles, i una de professional, destinada a establir relacions sexuals mitjançant webs de contactes. També s'obren nous camins en mons virtuals del tipus Second Life”. Però la demanda no serà tan reduïda i discreta i ja podeu suposar que algú voldrà connectar dos vagines i dos penis alhora en cada ordinador i, ficats a demanar, també dos o més penis i més d’una vagina. Quina orgia! Pessigolles, picoretes, cosconelles! I amb la càmera es poden vore la cara, o el cul, i en un futur fins i tot es generaran les corresponents olors corporals. I el poeta dirà: Visca l’amor que m’ha donat la màquina!

3 comentaris:

nela66 ha dit...

Ai, mare em sent ja tan 'out'!!! Crec que una vegada més parlem de negocis i no d'amor, serà una excusa més per a seguir prostituint dones per via digital? No sé hauré de pensar més en la qüestió...

Bestiolari ha dit...

Bàsicament els que ho ficaran en el mercat tenen un parell de prioritats: satisfer el sexe per pagament i, es veu entrelínies, una incitació a la infidelitat aprofitant la comoditat que suposarà aquesta aplicació.

rosa roig ha dit...

Però ja sabeu que la infidelitat existeix i amb uns percentatges escandalosos. Ela americans van haver d'amagar els resultats d'un enquest, no recorde el detall, sobre comportament sexual, perquè descobriren que de fer-ho públic provocarien una autèntica tsunami de dubtes sobre paternitat. De fet, quasi sempre es parla obertament de les infidelitats masculines, però es veu que les femenines "tambien existen".
I sobre la màquina, que vol que et diga, si cara a cara ja és complicat allò dels impulsos, no vull ni pensar si damunt t'has de refiar d'una màquina que es penja!

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails